Komşuda pişer bize de düşer

Eskiden evde pişenden yan komşuya tattırmak, sonra da tabağınıza koyulmuş yepyeni bir lezzetle bir gün komşunuzu kapıda buluvermek o kadar da ender bir şey değildi. Tabağınız elimde kapınızı çalıyorum... Bakalım bu size ne kadar tanıdık gelecek, komşuda pişenden size ne düşecek?!...

Pazartesi, Ocak 05, 2009

Yeni Yılda Herkese Herşeyden Önce Sağlık Diliyorum


Başıma gelen olayları ve yaşadıklarımı nasıl oluyor da bu kadar serinkanlılık ve kabullenmişlikle anlatabildiğimi soruyorlar bana. İnsanın karakteriyle mi ilgili birşey ben de bilmiyorum. Elbette çocuklarım, en büyük desteğim. Aradığım umut, onların gözlerinin içindeki ışıkta saklı. Biliyorum ki bana ihtiyacı olan iki minik meleğim var. Benim de onları bu ihtiyaçdan yoksun bırakmaya da hiç mi hiç niyetim yok :)


Sağlığım için endişelenen herkese yürekten teşekkür ediyorum.
Gelişmeler iyi, çok şükür. Kasım başında ameliyat oldum. Biyopsi sonuçları da yılbaşından az önce açıklandı. Koltukaltı lenflerimin temiz çıkması olabilecek en iyi haberdi. Aldığım kemoterapilerle oldukça seyrelen saçlarım da yeniden çıkıyor :) Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissediyorum. İçimdeki yoğun duygu birikiminin de etkisiyle, tekrar yazmaya başlayabilirim.